La Concòrdia disputarà el play off d’ascens a la Primera Divisió

La Concòrdia va guanyar contra el líder, el Joventut d’Elx i disputarà el play off d’ascens. Les llagostenques van capgirar l’electrònic contra les alacantines i van sumar una victòria de mèrit. Que de retruc, també les classifica per a la Copa de la Reina. Avui escoltarem el tècnic del Joventut d’Elx, Antonio Ordóñez; la jugadora del CD La Concòrdia, Mónica Utrilla; i fem entrevista amb Javier Ruiz, tècnic de la Concòrdia.

Empat del Club Esportiu La Llagosta al camp del Ramassà. L’euqip de la nostra localitat empata a un gol i encara el tram final de la Quarta Catalana. Parlem amb l’entrenador, Manuel Iglesias.

Marina Millán disputarà la fase final de la promoció d’ascens amb el Sant Quirze. La llagostenca té l’oportunitat de pujar a la màxima categoria estatal de l’handbol amb el conjunt del Vallès Occidental, en una fase decisiva a Logronyo. Parlem amb la llagostenca.