L’Ajuntament guanya un dels litigis que mantenia amb Geafe pel CEM El Turó

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha guanyat un dels dos litigis judicials que va plantejar l’empresa Geafe arrel de la intervenció i la rescissió de la concessió per a la gestió del Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir la convocatòria dels ajuts d’escolarització per al curs 2021-2022. L’import estipulat de l’ajut per a cadascun dels infants beneficiaris serà de 90 euros.

▶️ El Ple també va donar suport a la moció presentada pel grup municipal del Parit dels Socialistes de Catalunya per tal que les farmacèutiques alliberin les patents de la vacuna contra la covid.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia disputarà demà dissabte el primer compromís de la fase d’ascens a Primera. L’eliminatòria es jugarà a partit únic a la pista del Castelló.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, que és setè a la classificació de la Primera Nacional catalana amb quatre punts i un partit pendent, rebrà demà dissabte el Ripoll, tercer classificat amb set punts.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta afrontarà demà un difícil desplaçament al camp del segon classificat del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, el Palau-solità i Plegamans.