La Concòrdia jugarà la segona ronda del play off d’ascens

La Concòrdia va guanyar dissabte a la pista del Feme Castellón, per 1 a 2, i supera la primera eliminatòria per l’ascens del play off. Les llagostenques disputaran dissabte la segona ronda contra el Joventut d’Elx, que és el principal favorit. Parlarem amb l’entrenador Javier Ruiz i la jugadora Sonia Blanco.

El FSU Llagostense venç el Ripoll i s’apropa als primers llocs de la classificació. David Díaz ens explica la bona dinàmica de l’equip llagostenc, que lluita pel títol.

El Joventut Handbol La Llagosta ha acabat a l’onzè lloc de la Copa Federació de la Tercera Catalana. L’equip de la nostra localitat va perdre l’eliminatòria contra La Salle Bonanova Júnior. Ens fa balanç Xavier Canalejas.

Més medalles de l’AE Karate-Judo La Llagosta als Campionats de Catalunya de Judo de categories de formació. Parlem amb un dels responsables del club, Sergi Pons.