Marina Millán puja a la Divisió d’Honor amb el Sant Quirze

Marina Millán ha pujat amb l’Handbol Sant Quirze a la màxima categoria estatal d’handbol. La llagostenca va assolir amb èxit la fase d’ascens a Logronyo i ha aconseguit un ascens històric. Parlem amb la llagostenca sobre l’èxit de l’ascens.

La Concòrdia cau eliminada del play off d’ascens a la pista del Joventut d’Elx. L’equip llagostenc tanca una temporada per emmarcar, on ha lluitat novament per pujar a la Primera Divisió i ha aconseguit el bitllet per a la Copa de la Reina de la temporada 2021-2022. Fem entrevista amb Javier Ruiz, entrenador de la Concòrdia.

Golejada del Club Esportiu La Llagosta contra l’Atlètic del Vallès B, per 7 a 2. L’equip llagostenc ocupa el quart lloc amb 17 punts. Fem entrevista amb un dels entrenadors, Manuel Iglesias.