Demà, jornada de votació al carrer dels pressupostos participatius

▶️ Demà dissabte es farà la jornada de votacions al carrer dels pressupostos municipals participatius. L’acte està pensat per facilitar la participació dels veïns i veïnes.

▶️ Les 19 propostes finalistes també es poden votar de forma telemàtica mitjançant el web municipal de participació. El termini per votar finalitza el dia 22 de juny.

▶️ El Grup de Donants de Sang de la Llagosta instal·larà demà un estand informatiu al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, coincidint amb la commemoració del Dia mundial del Donant de Sang.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà, a partir de les cinc de la tarda, al pavelló Antonio García Robledo, la visita del Teià B, que és el cuer de la Primera Nacional catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta tancarà demà la temporada, a casa, davant del Caldes de Montbui B, amb l’objectiu d’aconseguir el tercer lloc del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta rebrà diumenge el Cabrera en el primer dels dos partits que disputaran per aconseguir endur-se el títol de lliga de la Territorial B.