66 persones voten durant la jornada presencial dels pressupostos participatius

▶️ Un total de 66 persones van participar dissabte passat a la jornada de votacions al carrer dels pressupostos participatius que va organitzar l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ Aquest migdia s’ha fet una concentració de protesta, convocada per l’Ajuntament de la Llagosta, per rebutjar els darrers crims que s’han produït arreu de l’estat per violència masclista.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de juny amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza explica que “cal vacunar-se per superar de la pandèmia”.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va golejar dissabte el cuer de la Primera Nacional catalana, el Teià B, per 13 a 2 i manté les opcions d’aconseguir el títol de lliga.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta disputarà demà dimarts el partit que en principi havia de jugar dissabte passat, a casa, davant del Caldes de Montbui B,

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta va perdre ahir de tres davant del Cabrera i es jugarà el títol de lliga diumenge que ve a la pista de l’equip del Maresme, on haurà de guanyar de tres o més punts.