Protesta per reclamar millores a l’assistència primària

▶️ La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès ha fet aquest migdia una acció reivindicativa davant el Centre d’assistència Primària de Plana Lledó, a Mollet, per reclamar millores als ambulatoris del territori.

▶️ Durant l’activitat s’ha reclamat la reobertura del servei d’urgències nocturnes de l’ambulatori de la Llagosta i també la construcció del nou centre d’assistència primària.

▶️ El departament de Salut de la Generalitat ha obert a partir d’avui la vacunació contra la covid per a totes les persones de més de 16 anys. Dilluns passat ja es va obrir la franja d’entre 30 i 34 anys.

▶️ Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en la refrigeració d’un dipòsit químic de l’empresa Hebron, al polígon industrial de la Llagosta, just davant de l’estació de Rodalies.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo va disputar ahir un segon partit amb la selecció espanyola d’handbol, que va tornar a guanyar, en aquest cas contra Egipte, per 30 a 29.

▶️ Una vuitantena d’infants s’han inscrit al torneig de futbol sala d’estiu, per a les categories infantil i cadet, que es disputa al Pavelló Antonio García Robledo fins dissabte que ve.