ERC denuncia dues accions vandàliques contra el seu local

▶️ La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta ha presentat una denúncia davant la policia pels dos actes vandàlics que ha patit el local del partit, que es troba al passeig del Pintor Sert.

▶️ Segons Esquerra, en dues ocasions la bústia de correus del local i la porta d’entrada ha estat empastifada amb defecacions, presumiblement de gos.

▶️ 22 dels 24 alumnes de l’institut Marina que han fet aquest any les proves d’accés a la universitat han superat els exàmens. En total, es presentaven 21 estudiants de Batxillerat i tres de Cicles Formatius.

▶️ El Foto Club la Llagosta organitza una nova exposició fotogràfica. Aquesta tarda s’inauguren les mostres que porten per títol Moments, de Joan Cortès, i Una finestra al Delta, de José Soria.

▶️ Els divendres de juliol i agost, el Club d’Escacs de Can Pelegrí organitza partides amistoses obertes. L’activitat es desenvoluparà a partir de les nou al passeig de de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ Aquest estiu es recuperen les sessions de Cinema a la fresca. La primera pel·lícula que podrà veure demà al Parc Popular serà la segona part de Padre no hay más que uno.

▶️ Els equips sub-25 i júnior del Club Bàsquet Mollet i el mini del Club Bàsquet Santa Perpètua han estat els guanyadors de la tercera edició del Torneig Vila La Llagosta.