La Festa Major mantindrà els tres escenaris habituals

▶️ L’Ajuntament preveu celebrar la Festa Major 2021 amb els tres escenaris habituals: a la plaça d’Antoni Baqué, al carrer de l’Estació i a la plaça de l’alcalde Sisó Pons, davant del Centre Cultural.

▶️ Una dotzena d’entitats van assistir ahir a la segona i darrera reunió amb el Consistori per preparar les activitats que tindran lloc del 10 al 13 de setembre.

▶️ Unes 50 persones es van concentrar ahir davant l’edifici de l’Ajuntament per condemnar l’assassinat homòfob de Samuel Luiz Muñiz, dissabte passat, a la Corunya.

▶️ El Procicat ha decidit tancar l’oci nocturn en espais interiors a partir d’aquest cap de setmana i també obligarà a fer test d’antígens o tenir la pauta de vacunació completa per poder assistir a esdeveniments amb més de 500 persones.

▶️ El llagostenc Álex Pacheco ha guanyat la Copa Catalana júnior de futbol americà amb els Barberà Rookies. L’equip del Vallès Occidental va aconseguir el títol en guanyar per 0 a 22 els Bocs d’Argentona.