Proves de nivell a l’Oficina de Català de la Llagosta

▶️ Fins al dia 23 de juliol, l’Oficina de Català de la Llagosta està realitzant les proves de nivell per al cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

▶️ Durant aquesta setmana s’està pintant un nou mural que porta per nom El món a la Biblioteca. Els infants de la Llagosta que vulguin participar estan convidats a col·laborar en horari de tarda.

▶️ Demà dijous es farà el darrer acte previst a la programació del Dia internacional de l’Orgull LGTBI. Es tracta d’una sessió de cinefòrum que tractarà sobre la relació entre el cinema i la diversitat de gènere.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de juliol amb la portaveu del grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura reclama que “no es tornin a repetir els actes vandàlics” que ha patit la seu local del partit.

▶️ Els germans llagostencs Christian i Valeria Chacón, esportistes de l’escola de Karate Senshi Dojo de Santa Perpètua, van pujar al podi del Campionat de Catalunya de kyus, que s’ha disputat a Montcada i Reixac.