La Llagosta, entre els pobles on hi haurà toc de queda

▶️ La Llagosta és un dels 158 municipis de Catalunya on s’aplicarà el toc de queda nocturn proposat ahir per la Generalitat si finalment la mesura té el visit-i-plau de la justícia.

▶️ Al nostre municipi, la incidència de la pandèmia és de 437 casos per cada 100.000 habitants. A més, la Llagosta també es troba envoltada de pobles on la malaltia també s’ha estès amb força.

▶️ En només una setmana, els hospitals de Mollet i Granollers han doblat la xifra de pacients ingressats amb covid. S’ha passat dels 23 que hi havia dimecres de la setmana passada als 46 d’ahir.

▶️ Des de la Fundació Sanitària Mollet es demana prudència i un seguiment rigorós de les mesures de prevenció per tal de contenir l’evolució de la pandèmia.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de juliol amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz afirma que “si la vacunació avança hi haurà Festa Major amb normalitat” al mes de setembre.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia iniciarà la competició de lliga a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala el cap de setmana del 25 i 26 de setembre.