Site icon Ràdio la Llagosta

El CEM el Turó tanca 2020 amb 313.000 € en pèrdues

▶️ El Complex esportiu municipal El Turó va tancar l’any passat amb un dèficit de 313.000 euros a causa de la pandèmia de la covid-19. L’Ajuntament de la Llagosta compensarà aquestes pèrdues.

▶️ El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir per unanimitat una moció de suport a l’Atenció Primària impulsada per Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès i Marea Blanca.

▶️ El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha traslladat a Correus les queixes i mancances en el servei a diferents municipis de la comarca, entre ells la Llagosta.

▶️ Daniel Pardo és el nou cap de colla i president de Les Llagostes de l’Avern. Pardo substitueix en el càrrec a Maria Ángeles Hidalgo, que ha plegat per motius personals.

▶️ Avui divendres és l’últim dia per formalitzar les inscripcions per a les Escoles d’Iniciació Esportiva per al proper curs. El tràmit s’ha de fer al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ La selecció masculina d’handbol, amb el llagostenc Antonio García Robledo, ha encaixat aquest matí la primera derrota als Jocs Olímpics de Tòquio en perdre davant França per 36 gols a 31.

Exit mobile version