Site icon Ràdio la Llagosta

Més de 1.800 infants i joves comencen avui el curs escolar 2021-22

▶️ Uns 1.200 infants i joves d’educació infantil i primària i 631 d’ensenyament secundari obligatori han començat avui les classes del curs 2021-2022 a la Llagosta.

▶️ La Festa Major va finalitzar ahir amb el castell de focs artificials i l’actuació de l’humorista Pep Plaza. Aquest any, la celebració ha estat atípica a causa de la pandèmia de la covid-19.

▶️ La Llagosta va commemorar dissabte passat la Diada de Catalunya de l’Onze de Setembre amb la tradicional hissada de la senyera als pals de l’edifici de l’Ajuntament.

▶️ L’Ajuntament va organitzar a principis de setembre un homenatge a Antonio García Robledo per la medalla de bronze aconseguida amb la selecció espanyola d’handbol en els Jocs Olímpics de Tòquio.

▶️ Des del passat 1 de setembre ja no s’ha de pagar per circular per l’autopista C-33. El controvertit peatge de la Llagosta ha passat a la història.

▶️ El 31 d’agost va morir a causa d’una leucèmia als 82 anys Zacaries Egea, regidor de Convergència i Unió a l’Ajuntament de la Llagosta entre els anys 1991 i 2011.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia començarà la lliga el 25 de setembre. El conjunt llagostenc va perdre dissabte el tercer amistós de la pretemporada, per quatre gols a un, a la pista del Castelldefels.

Exit mobile version