Aprovat definitivament el pla d’usos de les plantes baixes

▶️ La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona ha aprovat definitivament el pla especial que regula el usos en les plantes baixes del municipi de la Llagosta.

▶️ Aquest document estableix vuit eixos comercials a la nostra localitat en els quals, en cap cas, es podran transformar les plantes baixes en habitatges.

▶️ La supressió dels peatges de la Llagosta, a l’autopista C-33, i de la Roca del Vallès, a l’AP-7, ha provocat que el volum de trànsit per la carretera C-17 hagi disminuït un 30%.

▶️ Davant la millora de la situació epidemiològica, la Generalitat ha proposat que torni a obrir l’oci nocturn a l’exterior fins a les tres de la matinada a partir d’aquest dijous.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de setembre amb la regidora i portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú (LLEC), Eva Miguel opina que “no s’ha tingut en compte les entitats per la Festa Major”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va presentar diumenge passat, al poliesportiu Antonio García Robledo, els quatre equips que tindrà l’entitat aquesta temporada 2021-2022

▶️ El club llagostenc va oferir també a la seva afició un partit amistós del sènior femení, que es va enfrontar a les Glòries, de la Divisió d’Honor Catalana i que va guanyar per tres gols a zero.