El preu del lloguer de pisos creix un 3,2% a la Llagosta

▶️ El preu del lloguer d’habitatges ha pujat aquest any una mitjana del 3,2% a la Llagosta. Al segon trimestre d’enguany, el preu mitja del lloguer d’un pis a la nostra localitat era de 632 euros.

▶️ El Departament de Salut tancarà els pròxims dies el punt de vacunació massiva de Mollet del Vallès, on han estat atesos nombrosos veïns i veïnes de la Llagosta.

▶️ L’Hospital de Mollet tenia ahir set persones ingressades amb covid-19, el mateix nombre que fa una setmana. Durant els darrers set dies s’ha registrat una mort per coronavirus.

▶️ El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental ha demanat al Departament d’Interior la celebració d’una junta comarcal de seguretat per tractar l’increment de botellots.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de setembre amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz assegura que “la comunicació amb les entitats per la festa Major ha estat fluïda”.

▶️ La Penya Esplugues serà el rival del Club Deportivo la Concòrdia en la primera eliminatòria de la Copa de la reina, que els dos equips disputaran el 8 de desembre a la Llagosta.