Vuitena setmana amb descens d’ingressats per covid-19

▶️ Aquesta setmana ha estat la vuitena consecutiva amb baixada del nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de Mollet del Vallès i Granollers.

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta debatrà aquesta tarda el projecte d’Adif per suprimir el pas a nivell de la línia de trens R3, que es troba al final del carrer de la Florida.

▶️ Avui dijous, 30 de setembre, és l’ultim per poder formalitzar les inscripcions per participar a les activitats de Escoles d’Iniciació Esportiva d’aquest curs 2021-2022.

▶️ La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de lliga dels dos equips sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense, que iniciaran la temporada el 16 i 17 d’octubre.

▶️ Els tres equips sèniors del Club Petanca La Llagosta van perdre els seus respectius compromisos del cap de setmana passat. El femení va caure davant l’Olesa per 5 a 4.

▶️ Júlia Sanz, portera del Club Deportivo la Concòrdia, ha estat convocada per la selecció catalana sub-19 de futbol sala per preparar el proper Campionat d’Espanya.