Salut construirà a Santa Perpètua el CUAP del Baix Vallès

▶️ El Departament de Salut de la Generalitat construirà el nou Centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) del Baix Vallès a Santa Perpètua de Mogoda.

▶️ Aquest equipament, que estarà ubicat al recinte firal, a prop de la Granja Soldevila, també donarà servei a la població del municipi de la Llagosta.

▶️ A partir del dia 25 d’octubre es començarà a administrar a Catalunya la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 a les persones de més de 70 anys.

▶️ El Centre de Formació persones Adultes de la Llagosta farà aquesta tarda l’acte d’inauguració del curs 2021-2022 amb una videoconferència sobre volcans.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous la segona sessió la tradicional Hora del conte amb la història que porta per títol El monstruo miedoso.

▶️ Els dos equips sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense iniciaran el proper cap de setmana la competició de lliga d’aquesta temporada 2021-2022.

▶️ La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris definitius de les lligues territorials del futbol sala i els dos equips llagostencs jugaran a la mateixa categoria, la Tercera Catalana, però en grups diferents.