L’atur va baixar al setembre i es va situar al 13,45%

▶️ L’atur va baixar en 51 persones el mes passat a la Llagosta. Aquest és el sisè mes consecutiu que baixa la desocupació a la nostra localitat, que se situa al 13,45 %.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta treballa per fer un Centre de dia i residència per a la gent gran on ara hi ha l’actual Centre d’Assistència Primària un cop entri en funcionament el nou ambulatori.

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta iniciarà demà dissabte la programació d’activitats d’aquest curs amb una nova trobada d’intercanvi cultural.

▶️ L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitza un curs sobre màrqueting i comunicació que començarà el 29 d’octubre i tindran lloc, cada divendres, fins al dia 26 de novembre.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia visitarà demà dissabte la pista del Santa Ana, de València, per disputar la tercera jornada de lliga de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà dissabte, a partir de les cinc de la tarda, el Sant Antoni de Vilamajor B, al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.