Aquest diumenge, 6a Caminada contra el càncer

▶️ Més de 230 persones participaran diumenge que ve a la sisena edició de la Caminada contra el càncer que organitzen la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera.

▶️ Aquesta xifra duplica la participació registrada a les caminades dels anys 2018 i 2019. L’any passat, aquesta activitat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.

▶️ El col·lectiu Viu la riera organitzarà demà una passejada per descobrir l’entorn natural de la Llagosta, com ara la riera de Caldes, el riu Besòs i l’arbreda de l’Alomar.

▶️ La Penya Madridista de la Llagosta celebrarà avui a partir de les nou de la nit el 25è aniversari de l’entitat amb un sopar que tindrà lloc al Centre Cultural.

▶️ El sopar també servirà per homenatjar l’esportista Antonio García Robledo per la medalla de bronze aconseguida als Jocs Olímpics de Tòquio.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà la visita de l’AECS de l’Hospitalet amb l’objectiu de mantenir-se a les posicions capdavanteres de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta visitarà aquest cap de setmana el camp del Caldes de Montbui C, líder del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol.