Demà se celebra el Dia de la riera al Parc Popular

▶️ El Parc Popular acollirà demà la celebració del tercer Dia de la riera, que organitza el col·lectiu Viu la riera amb el suport dels ajuntaments dels municipis per on passa la riera de Caldes.

▶️ Aquest cap de setmana es faran algunes activitats de celebració de la Castanyada que preparen Les Llagostes de l’Avern, Animalets i l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta.

▶️ La Biblioteca commemorarà demà del Dia internacional de les Biblioteques amb un taller de còmic adreçat a infants i joves i una nova sessió de Contes i música en família.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes d’octubre amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia visitarà aquest cap de setmana la pista del Emotion Saragossa amb l’objectiu de sumar la tercera victòria de lliga fora de casa.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta, setè classificat al grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, es desplaçarà demà dissabte al camp de l’Ametlla Associació Esportiva.