Animalets reuneix més de 200 persones per la Castanyada

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, ha fet un balanç molt satisfactori de la celebració de la festa solidària de la Castanyada del cap de setmana passat.

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà avui a aprovació de forma inicial les modificacions de les ordenances fiscals, els impostos i taxes municipals per a l’any 2022.

▶️ Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desmantellat una organització criminal responsable de més de 40 robatoris en domicilis a Catalunya, entre ells alguns pisos de la Llagosta.

▶️ Avui dijous, dia 28 d’octubre, comença a la Llagosta la campanya de vacunació contra la grip, que es portarà a terme al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

▶️ Els hospitals de Mollet i Granollers mantenen xifres baixes de pacients ingressats amb la covid-19: hi ha nou persones ingressades, dues més que la setmana passada.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va perdre dissabte al camp de l’Ametlla del Vallès per 4 gols a 0. Els llagostencs van marxar al descans amb un 3 a 0 i a la represa van encaixar un gol més.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a 3 gols el cap de setmana passat a la pista de l’Emotion Saragossa i va deixar escapar el triomf en els darrers segons del partit.