L’Ajuntament estudia ampliar la Biblioteca

▶️ L’Ajuntament estudia ampliar les dependències de la Biblioteca, que a més de la primera planta de Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí passarà a ocupar part de la planta baixa.

▶️ La Sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acollirà avui l’acte de presentació del procés participació per decidir el futur de la històrica masia de Can Baqué.

▶️ La Biblioteca acollirà demà una nova sessió del Club del Llibre. En aquesta ocasió, l’activitat comptarà amb la participació de l’escriptora Maria Barbal.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de novembre amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza afirma que “les obres municipals no s’haurien de concentrar just abans de les eleccions”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre aquest cap de setmana passat a la pista de Les Corts per sis gols a zero i encadena ja quatre partits sense guanyar.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta va fer un bon partit al complicat camp del Palau-Solità i Plegamans. Tot i avançar-se dos cops al marcador, els llagostencs van acabar perdent tres gols a dos.