Primera sortida dels gegants des de l’inici de la pandèmia

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta participarà demà dissabte a la 25a Trobada Comarcal del Vallès, que se celebrarà a la veïna localitat de Montcada i Reixac.

▶️ L’entitat llagostenca recupera així les sortides amb els gegants de la nostra població després de quasi dos anys sense poder fer-ho a causa de la pandèmia.

▶️ La Casa de Andalucía tornarà a organitzar demà dissabte un nou intercanvi cultural. L’activitat tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al Centre Cultural de la Llagosta.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de novembra amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà la visita del Futsal Mataró amb la necessitat de guanyar i trencar la ratxa de tres partits perduts i un empatat des de l’última victòria.

▶️ I en futbol, el Club Esportiu la Llagosta jugarà demà contra el Santa Agnès, a partir de les cinc de la tarda, al camp municipal Joan Gelabert.