Antonio Gómez penja les botes als 29 anys

Antonio Gómez penja les botes amb 29 anys. El veí llagostenc, que va debutar a la Segona Divisió espanyola amb el Sabadell, ha decidit deixar de jugar a futbol després d’una temporada complicada per l’afectació de la Covid. El seu últim equip va ser el Ripollet, de la Segona Catalana.

El sènior A del FS Unión Llagostense ha protagonitzat la golejada de la sisena jornada de la Tercera Catalana de futbol sala. Els llagostencs s’han imposat contra el Quatre Camins, per 0 a 21. Ens explicarà com va ser el partit el seu entrenador.

– Primer triomf del Vallag d’aquesta temporada. L’equip taronja de la nostra localitat deixa l’últim lloc del grup A de la Tercera Catalana i confia que aquest triomf sigui un abans i un després a la temporada.

– El Club Petanca prepara un torneig social de Nadal i inicia els preparatius per celebrar els 50 anys. Ens explica l’activitat social de l’entitat un dels directius, Joan Ávila.