Nova campanya de l’Ajuntament per promoure les compres

L’Ajuntament de la Llagosta porta a terme per segon any seguit una campanya per tal de promoure les compres del Nadal als comerços locals. El Consistori lliurarà a cada família un val de descompte de 10 euros.

El diputat al Congrés Gabriel Rufián inaugurarà dissabte la seu local d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta. Aquesta seu s’ubica al número 19 del passeig del Pintor Sert. L’acte començarà a les 12 h a la plaça d’Antoni Baqué.

El passatge nadalenc sobre el Pare Noel se suspèn fins al 18 de desembre. L’entitat que organitza aquest espectacle nadalenc va rebre l’avís de Salut que sis persones que havien passat pel passatge havien estat positius per la Covid-19 i per això s’ha suspès temporalment.

La Concordia elimina la Penya Esplugues i passa a la segona ronda de la Copa de la Reina. L’equip llagostenc s’imposa dimecres, per 3 a 1, en un partit que va seguir més de 200 persones al CEM El Turó.

Antonio García Robledo ha estat inclòs a la prellista de la selecció espanyola per disputar l’Europeu del 2022. La llista definitiva estarà formada per un total de 20 jugadors.