Unes 600 persones assisteixen a la darrera obra de Jump Teatre

▶️ Més de 600 persones van assistir aquest cap de setmana passat a les tres sessions de l’obra Trastocados, que el grup llagostenc Jump Teatre va representar al Centre Cultural.

▶️ L’Ajuntament ha obert el nou aparcament per a vehicles que ha estat condicionat a la zona de les Planes. Aquesta zona d’estacionament té capacitat per acollir més de 130 cotxes.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de gener amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza explica que optarà a les primàries per encapçalar la candidatura del partit de cara a les eleccions municipals de l’any que ve.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a un gol el cap de setmana passat a la pista del tercer classificat del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala: el César Augusta, de Saragossa.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo disputarà amb la selecció espanyola la segona fase del Campionat d’Europa d’handbol, que es disputa fins al dia 30 de gener a Eslovàquia i Hongria.