Javier Ruiz deixa de ser el tècnic de La Concòrdia

– Javier Ruiz deixa de ser l’entrenador del CD La Concòrdia. Fem entrevista amb el coordinador general del club perquè ens expliqui quins han estat els motius per la marxa del tècnic del sènior femení, que afrontava la seva segona etapa com a entrenador del club llagostenc.

– El segon equip del FS Unión Llagostense goleja a La Cúpula en el derbi baixvallesà contra els veïns de Sant Fost. L’equip de la nostra localitat lidera el grup 1. Fem entrevista amb el seu entrenador, Dani Muñido.

– El CE La Llagosta trenca la ratxa de victòries amb una derrota per la mínima contra el Ramassà, de les Franqueses. Ens explica la derrota un dels seus entrenadors, Manuel Iglesias.

– També, Antonio García Robledo passa a la fase principal de l’Europeu. Però abans de tot això, fem resultats i classificacions, el primer del 2022!