Site icon Ràdio la Llagosta

A la venda les entrades per a ‘La vida pronogràfica’

▶️ Ja estan a la venda les entrades per veure l’obra de teatre La vida pornogràfica, que es posarà en escena el dia 30 de gener, a partir de les set de la tarda, al Centre Cultural.

▶️ Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania al preu de set euros. El dia de l’espectacle, el preu serà de nou euros.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de gener amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo va ser ahir el millor jugador de la selecció espanyola en el partit que va guanyar per 23 a 29 davant del combinat d’Alemanya al Campionat d’Europa d’Handbol.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà dissabte la visita del segon classificat: el Caldes. El partit es jugarà al Complex esportiu municipal El Turó a partir de les quatre de la tarda.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense s’enfrontarà demà al Ciutat de Granollers B, a partir de tres quarts de sis de la tarda, a la pista del pavelló Antonio García Robledo.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta, setè al grup onze de la Quarta Catalana de futbol, es desplaçarà aquest cap de setmana al camp de la Unió Esportiva Lourdes per tancar la primera volta de la lliga.

Exit mobile version