Site icon Ràdio la Llagosta

Presentació dels resultats de la consulta sobre Can Baqué

▶️ L’Ajuntament farà públics demà a partir de les set de la tarda els resultats de les votacions per saber quin serà l’ús futur de la històrica masia de Can Baqué.

▶️ Els veïns i veïnes majors de 16 anys van poder votar fins divendres passat les tres propostes d’usos per a la masia: un casal per als joves, un centre cívic o una escola de música.

▶️ Després d’uns mesos de baixada, la recollida de roba usada ha crescut lleugerament a la Llagosta, tot i que encara no arriba als nivells d’abans de la pandèmia de la covid-19.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo es va lesionar divendres en el partit de la selecció espanyola d’handbol contra Rússia i probablement no jugarà fins a les semifinals del Campionat d’Europa.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte el Caldes per quatre gols a tres. Les llagostenques es van imposar en un bon partit al segon classificat del grup.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte contra el Ciutat de Granollers B per tres gols a quatre. Tot i aquesta derrota, els de la nostra localitat segueixen sent líders.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta no va tenir ahir opcions al camp de la Unió Esportiva Lourdes i va caure per quatre gols a zero. Els llagostencs ja perdien per dos a zero al descans.

Exit mobile version