Site icon Ràdio la Llagosta

Descens del nombre d’ingressos per covid a l’Hospital de Mollet

▶️ El nombre de contagis de la sisena onada de la pandèmia sembla que ha arribat al pic més alt al Baix Vallès. Els ingressos per covid a l’Hospital de Mollet han començat a reduir-se.

▶️ La campanya de vals de descompte en el comerç local que va promoure l’Ajuntament durant les festes de Nadal es va tancar amb 2.560 vals utilitzats per la ciutadania.

▶️ L’escriptora Anna Porquet Botey ha presentat la seva última novel·la, Descalces per casa, a la Biblioteca de la Llagosta. L’acte va tenir lloc la setmana passada a Can Pelegrí.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va deixar escapar la victòria davant l’Atlètic del Vallès B el cap de setmana passat després de cometre massa errades defensives i finalment empatar a tres gols.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte passat el partit ajornat contra el Vilassar de Mar per 0 gols a 2 i va tancar la primera volta del campionat de lliga com a cuer.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta va perdre dissabte passat contra el Calella per 60 punts a 62 en un partit que es va decidir en la pròrroga i ara són cinquens a la classificació.

▶️ L’Handbol Club Vallag no va poder disputar el partit del cap de setmana passat, a casa, contra el Vilanova i la Geltrú per tenir diversos casos positius de covid.

Exit mobile version