Site icon Ràdio la Llagosta

Inscripcions per al Concurs de difresses de Carnestoltes 2022

▶️ Dilluns que ve s’obre el període d’inscripció per al Concurs de disfresses de Carnestoltes 2022 de la Llagosta. L’Ajuntament ha decidit celebrar la festa de Carnaval el dia 26 de febrer.

▶️ El Consistori està elaborant el Pla Local de Salut de la Llagosta. Es tracta d’un document que proposarà objectius per millorar la salut de la ciutadania.

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada i la Federació de Entitats Culturals Gallegues de Catalunya inauguraran aquesta tarda una exposició sobre el Camino de Santiago.

▶️ Aquest cap de setmana, el Club Deportivo la Concòrdia visitarà la pista del líder, el Castelló. Al partit de la primera volta, les llagostenques van perdre per 0 gols a 1 davant l’equip de la Plana.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense torna a la competició de lliga aquest cap de setmana amb un desplaçament a la pista de l’antepenúltim classificat, el Vall de Tenes B.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà la visita del Vallgorguina. El partit començarà a les cinc de la tarda al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.

Exit mobile version