Site icon Ràdio la Llagosta

Mostra de pintura ‘Camino de Santiago’ al Centre Cultural

▶️ El Centre Cultural de la Llagosta acollirà fins al dia 18 de febrer l’exposició Camino de Santiago, obra de la pintora gallega Maite Vázquez.

▶️ La mostra es va inaugurar divendres amb la presència dels presidents de l’agrupació cultural gallega Alborada i de la Federació d’Entitats Culturals Gallegues de Catalunya.

▶️ Un 47% dels socis de PIMEC Comerç, entitat a la qual pertany l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, creu que la variant òmicron ha frenat les vendes de Nadal.

▶️ Fins al dia 26 de febrer es manté obert el període de presentació d’obres per a la quarta edició del Concurs de Microrelats del Dia internacional de les Dones.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte per dos gols a zero a la pista del Castelló, líder del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense es manté al primer lloc del grup 2 de la Tercera Catalana després de guanyar ahir per un gol a tres a la pista del Vall de Tenes B.

▶️ l Club Esportiu la Llagosta va fer bons els pronòstics i es va imposar dissabte, al camp municipal de futbol Joan Gelabert, per quatre gols a dos davant del Vallgorguina.

Exit mobile version