Site icon Ràdio la Llagosta

L’Associació d’Esdeveniments opta als premis Horror Awards

▶️ El passatge del terror que organitza l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta ha estat nominat com a millor atracció de terror estatal de la quarta edició dels premis Horror Awards.

▶️ Aquesta setmana han començat els treballs de poda dels arbres del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. L’operació es perllongarà durant unes dues setmanes i tindrà un cost de 36.500 euros.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimecres una nova sessió del Club de lectura, que en aquesta ocasió estarà dedicada a la novel·la A prueba de fuego, de Javier Moro.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia donarà a conèixer qui serà el nou entrenador del primer equip aquesta mateixa setmana. L’entitat està pendent de tramitar amb la federació la inscripció del nou tècnic.

▶️ L’atleta llagostenca Sonia Bocanegra ha superat els seus problemes físics i contra tot pronòstic va participar al Campionat d’Espanya màster d’atletisme de pista coberta que va tenir lloc el cap de setmana passat a València.

Exit mobile version