Site icon Ràdio la Llagosta

Sense mascareta al carrer i menys ingressats per covid

▶️ Avui és el primer dia sense mascareta obligatòria a l’exterior i la segona setmana consecutiva de descens dels pacients ingressats amb covid als hospitals de Mollet i Granollers.

▶️ La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta obre des d’aquesta setmana la seu del partit, els dimarts i els dijous a la tarda, per atendre les inquietuds de la ciutadania.

▶️ Jorge Rodríguez és el nou entrenador del Club Bàsquet la Llagosta. El tècnic es va estrenar amb victòria davant del Vilatorta el cap de setmana passat a la lliga de la Territorial B.

▶️ El Club Esportiu La Llagosta va trencar el cap de setmana passat la mala ratxa de les darreres jornades amb una victòria, dissabte, a casa, contra el Vallgorguina per quatre gols a dos.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte passat al camp del segon classificat, el Cabrils, per tres gols a un. L’equip llagostenc no va poder iniciar la segona volta amb un resultat positiu.

▶️ La dotzena edició del campus d’handbol que organitza el llagostenc Antonio García Robledo ha obert les inscripcions. Com és habitual, el campus es farà a la casa de colònies El Company, a Vilanova de Sau.

Exit mobile version