Site icon Ràdio la Llagosta

Activitats per a la gent gran al cent per cent

▶️ Els tallers del Casal d’Avis ja estan funcionant al cent per cent. Un total de cent-tres persones participen a les diferents propostes que es realitzen al llarg de la setmana.

▶️ La Brigada municipal de Jardineria ha plantat durant els darrers dies 50 xiprers a diferents espais i carrers de la Llagosta.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà l’activitat que porta per títol l’Hora dels nadons, que anirà a càrrec d’Un conte al sac. Es tractarà d’una sessió especialment dedicada als infants de fins a dos anys.

▶️ L’entitat local Attadamon i l’ONG Human Appeal organitzaran demà, a partir de les quatre de la tarda, una desfilada solidària i un berenar al Centre Cultural de la Llagosta.

▶️ Aires de Andalucía organitzarà diumenge, a partir de les sis de la tarda, un festival per recaptar fons per a l’alumnat de dansa espanyola del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre.

▶️ Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, va penjar-se la medalla de bronze a la Supercopa de Catalunya júnior de judo, dissabte passat, al pavelló de les Llars Mundet, a Barcelona.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà demà contra la Penya Blaugrana Montmeló al Complex esportiu municipal El Turó, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà aquest cap de setmana al camp del Vilamajor B, que és el tretzè classificat del grup onze de la Quarta Catalana de futbol.

Exit mobile version