Els positius per covid detectats per Salut segueixen a la baixa

▶️ La incidència de la pandèmia a la nostra comarca, el Vallès Oriental, segueix baixant a bon ritme pel que fa al número de positius detectats, segons les dades publicades aquest dimarts pel Departament de Salut.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol Bona nit, criatures.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb la regidora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura explica que “una Biblioteca i un Centre Juvenil són compatibles Can Pelegrí”.

▶️ L’Handbol Club Vallag va donar la sorpresa de la jornada el cap de setmana passat en guanyar a casa contra el fins llavors líder del seu grup, l’Esplugues, per 26 gols a 23.