Notable descens dels ingressats amb covid als hospitals

▶️ Aquesta setmana s’ha registrat un notable descens dels pacients ingressats amb covid als hospitals de Mollet i Granollers. Els dos centres sanitaris tenien dimecres 69 persones ingressades amb coronavirus, 59 menys que ara fa una setmana.

▶️ El gimnàs Goshindo Ikigai Schools manté obert el període d’inscripció per participar demà dissabte al taller de defensa personal femenina. La sessió serà gratuïta.

▶️ El Centre Cultural acollirà demà dissabte un nou intercanvi cultural organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’activitat començarà a les sis de la tarda.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz explica que “l’ampliació de la Biblioteca a Can Pelegrí és una opció a tenir en compte”.

▶️ Jaime Martínez s’estrenarà demà com a entrenador del Club Deportivo la Concòrdia en el partit que les llagostenques jugaran al Complex esportiu municipal el Turó contra l’Eixample.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, líder al grup dos de la Tercera Catalana, rebrà demà al Turó, a partir d’un quart de vuit del vespre, la visita del Manlleu B, que és el sisè classificat.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta jugarà demà contra el Caldes de Montbui C a partir les quatre de la tarda al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert de la nostra localitat.