Guanyadors dels Concurs de disfresses de Carnestoltes

▶️ Ali Ababua, en comparses grans; Japostencs, en comparses petites, i Tiovivo, en individuals, van ser dissabte els guanyadors del Concurs de disfresses del Carnestoltes 2022 de la Llagosta.

▶️ L’Ajuntament ha convocat demà dimarts una concentració de protesta contra la invasió russa d’Ucraïna. La manifestació tindrà lloc a partir de les set de la tarda a la plaça d’Antoni Baquè.

▶️ Demà dimarts es farà la segona captació de sang d’aquest any a la Llagosta. L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’alumnat de 6è curs de Primària de l’escola Gilpe, es desenvoluparà al Centre Cultural.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte el cuer, el Santa Ana, per 4 gols a 1. Les llagostenques van sumar un triomf després d’encaixar dues derrotes seguides.

▶️ En handbol, el Vallag es va imposar dissabte davant el fins llavors antepenúltim classificat del grup A de la Tercera Catalana, el Vendrell, per 38 gols a 27.

▶️ I el Club Bàsquet la Llagosta també va guanyar dissabte, per un ajustat marcador de 44 punts a 42 el partit ajornat de la jornada 10 contra el Club Bàsquet la Roca.