Èxit de la segona captació de sang d’aquest any

▶️ El Grup de Donants de sang de la Llagosta ha fet un balanç molt satisfactori de la segona captació d’aquest any a la nostra localitat, que va tenir lloc dimarts passat al Centre Cultural.

▶️ En total, 94 persones van donar sang durant la visita del Banc de sang, que va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de sisè curs de Primària de l’escola Gilpe.

▶️ Cinquena setmana seguida amb descens d’ingressats amb covid als hospitals de Mollet i Granollers. Aquest dimecres hi havia, als dos centres sanitaris, 31 persones amb coronavirus.

▶️ Els sindicats dels sector de l’ensenyament han convocat cinc dies de vaga contra l’avançament de curs a partir de setembre. Les jornades de protesta tindran lloc els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març.

▶️ L’Handbol Club Vallag va trencar ahir la ratxa positiva de tres victòries que arrossegava des de mitjans del mes de febrer en caure derrotat, a casa, per 24 gols a 26, davant del Vilanova i la Geltrú.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta s’ha col·locat segon a la classificació de la Territorial B, amb dotze victòries i tres derrotes, després de guanyar dissabte passat el Club Bàsquet la Roca per 44 punts a 42.