La Llagosta commemora el Dia internacional de les Dones

▶️ La Llagosta va commemorar ahir el Dia internacional de les Dones amb la reivindicació del paper de les bibliotecàries, ja que enguany se celebren el cinquantè aniversari de la Biblioteca de la nostra localitat.

▶️ Conchi Fernández, responsable d’activitats de la Biblioteca, va ser l’encarregada de llegir el manifest internacional del 8M. Fernández va reivindicar la igualtat entre homes i dones.

▶️ Fins al dia 22 d’abril es poden presentar les obres per participar al Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

▶️ Aquesta setmana s’han iniciat les obres per ampliar el servei d’Urgències de l’Hospital de Mollet. Es preveu que les noves dependències es posin en marxa durant l’últim trimestre d’aquest any.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat per 0 gols a 1 a la pista de l’AECS de l’Hospitalet. L’únic gol de les llagostenques el va fer Sonia Blanco a falta de 30 segons per al final.