Exposició de Juan Carlos Molero al Centre Cultural

▶️ Fins al dia 31 de març es pot visitar al Centre Cultural l’exposició de pintura del llagostenc Juan Carlos Molero. La mostra es presenta sota el títol Un nuevo comienzo.

▶️ Aquesta setmana continuen a la Llagosta els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones. A les nou del vespre, Ràdio la Llagosta emetrà una tertúlia sobre les dones i l’esport.

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar ahir el Dia d’Andalusia amb diferents activitats que es van desenvolupar davant l’Ajuntament i al Centre Cultural.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de març amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza recorda que “no podem oblidar que encara hi ha persones que moren a causa de la covid-19”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte passat per quatre gols a un el partit que va disputar contra el Fútbol Emotion, de Saragossa, al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix com a líder del grup 2 de la Tercera Catalana després de guanyar aquest cap de setmana a la pista del Masnou B per un gol a quatre.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta es manté com a novè del grup 11 de la Quarta Catalana. Els de la nostra localitat van guanyar aquest cap de setmana al camp del Llinars B per zero gols a tres.