Dia mundial del Consumidor i serveis bancaris

▶️ Avui es commemora el Dia mundial del Consumidor i la Diputació de Barcelona promou una campanya per conscienciar la ciutadania sobre els seus drets davant els productes bancaris.

▶️ La Policia Local ha evitat aquesta matinada l’ocupació d’un habitatge buit a l’avinguda del Primer de Maig després de ser alertada pels Mossos perquè havia saltat l’alarma del pis.

▶️ Demà dimecres es farà al Centre Cultural la presentació del llibre Hablé con Ela y ELA habló conmigo, de la llagostenca Eva Villanueva. L’acte començarà a les set de la tarda.

▶️ La Unió de Radioaficionats de Catalunya va organitzar dissabte una xerrada adreçada als seus socis. L’acte va tenir lloc a l’Hotel d’Entitats de La Llagosta.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de març parlem amb la regidora i portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú (LLEC). Eva Miguel afirma que “encara no s’ha de baixar la guàrdia davant la covid-19”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia s’ha consolidat al vuitè lloc de la classificació del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala després d’aconseguir tres victòries consecutives.