La Llagosta recupera les festes de Sant Josep

▶️ La Llagosta recupera aquest cap de setmana les Festes de Sant Josep després de dos anys sense poder celebrar-les a causa de la pandèmia de la covid-19.

▶️ La passejada Mateu Bartalot, demà dissabte, i la Trobada Gegantera de la Llagosta, el diumenge 27 de març, seran els actes més destacats de les Festes de Sant Josep.

▶️ La Regidoria de Joventut està portant a terme durant aquest mes de març uns tallers ocupacionals adreçats a alumnat de quart curs d’ESO de l’institut Marina.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de març amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà aquest cap de setmana a Saragossa per jugar contra l’Intersala Promesas, que també lluita per classificar-se per a la Copa de la reina.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense defensarà demà el liderat del grup dos de la Tercera Catalana contra el Montcada C al pavelló Antonio García Robledo.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta rebrà demà el Palau-solità i Plegamans al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert a partir d’un quart de sis de la tarda.