Site icon Ràdio la Llagosta

Gomáriz: “La primavera serà més aviat seca i calorosa”

▶️ L’inici de la primavera de 2022 es va produir oficialment diumenge passat a dos quarts de quatre de la tarda i l’estació s’allargarà fins al dia 21 de juny, quan començarà l’estiu.

▶️ L’home del temps de Ràdio la Llagosta, Raúl Gomáriz, espera una primavera més seca i calorosa del normal. La primavera és l’època de l’any en què la durada del dia s’allarga més ràpidament.

▶️ La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà dimecres, dia 23 de març, una reunió per constituir la Comissió Jove de la Festa Major 2022.

▶️ El llagostenc Álex Pacheco afronta actualment la seva primera temporada com a jugador de futbol americà absolut i té davant seu un repte majúscul: els Barcelona Dragons.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia ha fet un pas de gegant per assegurar-se un lloc per disputar la Copa de la reina la propera temporada en guanyar l’Intersala Promesas, de Saragossa, per quatre gols a sis.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense es manté al primer lloc del grup dos de la Tercera Catalana amb 42 punts després de golejar dissabte passat el Montcada C per deu a dos.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta ha pujat del novè al vuitè lloc del grup onze de la Quarta Catalana després d’empatar a un gol dissabte passat, a casa, davant del Palau-solità i Plegamans.

Exit mobile version