Site icon Ràdio la Llagosta

Presentació de propostes per als pressupostos participatius

▶️ Fins al proper diumenge, dia 27 de març, es poden presentar propostes per als pressupostos municipals participatius de 2022. Les idees es poden presentar de manera telemàtica o presencialment a l’OAC.

▶️ La Biblioteca va commemorar dilluns el Dia mundial de la poesia amb l’emissió d’un programa especial a Ràdio La Llagosta i la participació d’una desena de persones que formen part del taller de poesia.

▶️ Una trentena de persones van assistir el cap de setmana passat a les dues sessions que es van fer finalment de les Passejades Mateu Bartalot: Un tomb per la història de la Llagosta.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol El llibre màgic.

▶️ El llagostenc Alejandro Muñoz, del Club d’Atletisme Mollet, va guanyar diumenge passat el Campionat de Catalunya sub-16 de pista coberta en salt d’alçada.

▶️ L’Handbol Club Vallag va perdre el cap de setmana passat per la mínima el segon partit de la fase per la permanència. Els llagostencs van caure a la pista del Montgrí per 30 gols a 29.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta va guanyar dissabte a la pista del Cabrils per 31 punts a 45. L’equip llagostenc va sumar així la catorzena victòria de la temporada i segueix com a segon classificat.

Exit mobile version