Èxit de l’11a Trobada Gegantera de la Llagosta

▶️ Centenars de persones van assistir ahir a l’onzena Trobada Gegantera de la Llagosta. Gegants i capgrossos de set colles geganteres es van passejar pels carrers de la nostra localitat.

▶️ Aquest matí han començat les obres d’arranjament de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig que hi ha entre els carrers de l’Estació i d’Anselm Clavé.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha tornat a reclamar a la Generalitat la reobertura de les urgències nocturnes del Centre d’Assistència Primària de la nostra localitat.

▶️ L’Escola municipal de Música de la Llagosta va participar divendres passat dels actes de les Festes de Sant Josep amb el concert Té talent!, que va tenir lloc al Centre Cultural.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es manté a la vuitena posició del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala després d’empatar a un gol dissabte, a casa, contra les Corts.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix sent el líder del grup 2 de la Tercera Catalana. Els de la nostra localitat es va imposar dissabte a la pista del Llinars, per un gol a quatre.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta ha baixat del vuitè al novè lloc del grup onze de la Quarta Catalana després de perdre aquest cap de setmana al camp de la Santa Agnès per quatre gols a dos.