Site icon Ràdio la Llagosta

Torna l’espai ‘Punt de llibre’ dels alumnes de l’escola Gilpe

▶️ El microprograma cultural i educatiu Punt de llibre torna a Ràdio la Llagosta. A partir de demà dimecres i fins al dia 14 d’abril, emetrem la cinquena temporada d’aquest espai.

▶️ Punt de llibre, protagonitzat per alumnes de l’escola Gilpe, surt en antena de dilluns a divendres uns minuts abans de l’informatiu local Contrapunt, poc abans de dos quarts de dues de la tarda i de les vuit del vespre.

▶️ L’Ajuntament ha rebut 33 propostes en el marc de la tercera edició dels pressupostos participatius. Respecte a l’any passat, en aquesta ocasió, s’han presentat dues propostes més.

▶️ El Consorci Besòs-Tordera demanarà suport econòmic a la Unió Europea per millorar la xarxa de camins fluvials. La Llagosta va acollir ahir una reunió de la subconca de la riera de Caldes.

▶️ El diputat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Javier Silva, va visitar ahir el Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí i la masia històrica de Can Baqué.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimecres una xerrada sobre l’assertivitat, que és la capacitat d’autoafirmació dels drets d’un mateix, sense deixar-se manipular.

▶️ Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, va quedar en cinquè lloc a la fase sector del Campionat d’Espanya junior de judo.

▶️ Bienvenido va estar a punt d’aconseguir el passi per a la fase final del Campionat d’Espanya, però va quedar-se sense el premi de la classificació tot i quedar en cinquena posició.

Exit mobile version