Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta va reciclar l’any passat el 30% dels residus

▶️ La recollida selectiva de residus continua creixent a la Llagosta i ja és el sisè any consecutiu que s’incrementa la quantitat de material per reciclar. L’any 2021 es van superar les 1.550 tones.

▶️ Aquesta xifra suposa gairebé el 30% del total de residus que es generen a la Llagosta. Tot i això, encara s’està lluny de l’objectiu que marcava la Unió Europea per al 2020, que era del 50%.

▶️ L’alcalde, Óscar Sierra, i el tercer tinent d’alcalde, Jordi Jiménez, van visitar divendres passat les instal·lacions de l’empresa Delete, situada al polígon industrial de la Llagosta.

▶️ Demà dijous és l’últim per poder visitar al Centre Cultural l’exposició de pintura del llagostenc Juan Carlos Molero. La mostra es presenta sota el títol Un nuevo comienzo.

▶️ L’Handbol Club Vallag va guanyar el cap de setmana passat, a casa, el Santpedor, que arribava a la nostra localitat com a líder del grup per la permanència a la Tercera Catalana (40-30).

▶️ I el Club Bàsquet La Llagosta s’ha consolidat al segon lloc del grup 1 de la Territorial B després de guanyar aquest cap de setmana la pista del Montcada C per 50 punts a 56.

Exit mobile version