Site icon Ràdio la Llagosta

Campanya d’ajut humanitari i aliments per a Ucraïna

▶️ Diferents comerços i els centres educatius de la Llagosta recullen fins al 7 d’abril ajut humanitari i aliments per a la població d’Ucraïna, en el marc d’una campanya impulsada per l’empresa Espiroflex.

▶️ L’Hospital de Mollet tenia ahir deu persones ingressades amb covid, dos més que la setmana passada. Aquest és el primer cop després de setmanes que creix el nombre d’ingressats per coronavirus.

▶️ Fins al 22 d’abril es poden presentar les obres per participar al Concurs de cartells de la Festa Major 2022. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo ha estat convocat amb la selecció espanyola d’handbol per disputar dos partits amistosos contra França els dies 14 i 16 d’abril.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a un gol dissabte contra les Corts. Les llagostenques van plantar cara davant d’un rival que les va golejar a la primera volta per sis a zero.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el Llinars B per un gol a quatre i ha ampliat fins als vuit punts el marge que té com a líder respecte al segon classificat, el Ciutat Granollers B.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge al camp del Santa Agnès per quatre gols a dos i ha baixat fins al novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte, a casa, contra el Canet B per dos gols a quatre i ara té la permanència a vuit punts de distància.

Exit mobile version