Site icon Ràdio la Llagosta

Demà, paradeta solidària d’Animalets a Onze de Setembre

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, instal·larà demà dissabte durant tot el matí una paradeta solidària al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Les Planes organitzarà diumenge l’onzè Torneig de futbol sala de Sant Josep i quarta Trobada en família.

▶️ El Centre Cultural acollirà demà dissabte un nou intercanvi cultural organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. Les actuacions començaran a les sis de la tarda.

▶️ L’Agrupació cultural galega Alborada tornarà a celebrar demà dissabte amb un dinar de germanor el Dia del soci, després d’un any sense poder-lo fer a causa de la pandèmia.

▶️ La Penya Madridista la Llagosta ha guanyat la vint-i-dosena edició de Lliga de dòmino, que demà farà l’acte de cloenda de la temporada amb el lliurament de premis.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia visitarà aquest cap de setmana la pista del Mataró, que és l’antepenúltim classificat i la primera volta va ser golejat per les llagostenques per vuit a dos.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà al Complex esportiu municipal El Turó, a partir de dos quarts de sis de la tarda, el Quatre Camins, que és l’últim classificat.

▶️ I en futbol, el Club Esportiu la Llagosta no jugarà aquest cap de setmana perquè ha ajornat el partit contra el Sentmenat per falta de jugadors a causa de nombroses lesions.

Exit mobile version